Παναγιώτης Παπαευθυμίου: “τα Μετέωρα θα πάρουν κι αυτά που έχασαν”

0
126

Ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου είναι πρώτος στη σειρά αρχηγός των Μετεώρων για δεύτερη σερί σεζόν, ενώ διανύει την τέταρτη χρονιά στην Καλαμπακιώτικη ομάδα. Όπως όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας έτσι κι αυτός είναι αρκετά προβληματισμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο sportskalampaka για την πορεία των Μετεώρων σε όσα παιχνίδια πρόλαβαν κι έπαιξαν, για την αποχώρηση του προπονητή, αλλά και για τα δεδομένα σε περίπτωση που το πρωτάθλημα συνεχιστεί και πάλι.

Αναλυτικά η συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Πώς σχολιάζεις την πορεία των Μετεώρων ως τη στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα;

Σίγουρα δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Περιμέναμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο κι όχι ύστερα από 3 παιχνίδια να μην έχουμε κανέναν βαθμό. Θεωρώ όμως ότι δεν δικαιούμασταν να χάσουμε και στα 3 παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Με εξαίρεση το δεύτερο παιχνίδι που δικαιούμασταν την ισοπαλία στο πρώτο και στο τρίτο νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως ότι έγινε, έγινε. Δεν κοιτάμε πίσω. Περιμένουμε να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε κι αυτά που χάσαμε στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Το φετινό πρωτάθλημα πως σου φαίνεται ως τώρα;

Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει μεγάλη ποιότητα. Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο, δεν υπάρχει η ομάδα που ξεχωρίζει και η οποία θα κάνει σερί νίκες. Είναι πιο δύσκολο από τη στιγμή που όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Ακόμη και ο τελευταίος της βαθμολογίας μπορεί να κόψει βαθμό από αυτόν που θα είναι στην πρώτη. Αυτά είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Τι σημαίνει για σένα να είσαι πρώτος αρχηγός της ομάδας για δεύτερη σερί χρονιά;

Το είναι αρχηγός σε οποιαδήποτε ομάδα, είτε είναι σε επαγγελματική κατηγορία, είτε σε εθνική κατηγορία, είτε σε ερασιτεχνική είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον για μένα που έχω την τιμή να είμαι αρχηγός στα Μετέωρα που είναι η πιο ιστορική ομάδα του νομού και η δεύτερη σε δυναμικότητα μετά από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Πως σχολιάζεις την αποχώρηση του κ. Μανούρα;

Ο καθένας άνθρωπος κάνει τις προσωπικές του και επαγγελματικές του επιλογές και κρίνει τι είναι καλύτερο γι’ αυτόν. Με τον κ. Μανούρα είχαμε για δύο χρόνια μια καλή συνεργασία, βοήθησε την ομάδα και βοηθήθηκε και θεωρώ ότι η δουλειά του στα Μετέωρα μόνο καλό του έκανε και ήταν μια καλή εμπειρία γι’ αυτόν που είναι ανερχόμενος προπονητής. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικών επιλογών. Τον ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι τα καλύτερα.

Αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα ποια θα είναι η πορεία των Μετεώρων;

Αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αν ξεκινήσει την ημερομηνία που ακούστηκε, μετά τα μέσα του Ιανουαρίου θα πρέπει οι ομάδες να κάνουν ουσιαστικά δεύτερες προετοιμασίες και πόσο έτοιμες να είναι να παίξουν ένα πρωτάθλημα σχεδόν από την αρχή. Όσο για μας δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε την ίδια απώλεια βαθμών. Να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και ευελπιστούμε να πάμε καλύτερα και να πάρουμε κάτι κι από αυτά που δικαιούμασταν τις 3 πρώτες αγωνιστικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here