Παναγιώτης Παπαευθυμίου: “το περιβάλλον έπαιξε ρόλο να μείνω στα Μετέωρα”

0
114

Ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε την συνεργασία του με τα Μετέωρα τη φετινή περίοδο κάτι που είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα πέρυσι ήταν κι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας.

Στα Μετέωρα είχε έρθει τον Ιανουάριο του 2018 και φέτος θα φορέσει την κιτρινο-μπλε φανέλα για τέταρτη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportskalampaka αναφέρεται στην σχέση του με την ομάδα, αλλά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

Τι ήταν αυτό που σε κράτησε στα Μετέωρα και φέτος;

Μπαίνω πλέον στον τέταρτο χρόνο που βρίσκομαι στα Μετέωρα, βρήκα καλό περιβάλλον όλα αυτά τα χρόνια, υπάρχουν καλά παιδιά στην διοίκηση και πλέον αυτά τα πράγματα είναι αρκετά στο ποδόσφαιρο. Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης κάνουν τα πάντα για εμάς.  Το περιβάλλον έπαιξε ρόλο στο να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα των Μετεώρων.

Πως εξελίσσεται η φετινή προετοιμασία;

Η προετοιμασία εξελίσσεται θα έλεγα ομαλά. Ο κ. Μανούρας βέβαια ανεβάζει σιγά-σιγά τις στροφές, αλλά αυτό είναι απαραίτητο για μία ομάδα και πρέπει να δουλεύει σε υψηλό επίπεδο για να είναι έτοιμη όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σταδιακά γινόμαστε όλο και καλύτεροι στην φυσική κατάσταση και συνεχίζουμε κανονικά αυτό που ξεκινήσαμε, μια δουλειά η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί. Βέβαια είχαμε και δύο προβλήματα με τους τραυματισμούς του Σακελλαρίδη και του Φωτίκα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και τα παιδιά θα είναι και πάλι γρήγορα κοντά μας.

Ο όμιλος στον οποίο τοποθετήθηκαν τα Μετέωρα πως σου φάνηκε;

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει και κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής οι ομάδες ξεκινάνε προετοιμασία χωρίς να ξέρουν σε ποιον όμιλο θα αγωνιστούν, πόσες ομάδες θα πέφτουν, πόσες θα ανεβαίνουν και που θα πάνε αυτές που ανεβαίνουν. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ ή είναι άσχετοι ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Φέτος είχαμε άλλη μία πρωτοτυπία να μπούμε σε έναν όμιλο και θα πρέπει να φτάνουμε ως την Εύβοια για να δίνουμε παιχνίδια χάνοντας πολύ προσωπικό χρόνο, αλλά και τα έξοδα της ομάδας θα είναι αυξημένα. Φέτος ειδικά με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι και πόσο μάλλον οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που είναι ερασιτεχνικές θα έπρεπε να βοηθηθούν από την ομοσπονδία με τέτοιον τρόπο ώστε τα έξοδα να είναι λιγότερα, τη στιγμή που τα έσοδα θα είναι ελάχιστα αφού ίσως να μην υπάρχουν θεατές στα παιχνίδια. Οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ πρέπει να βοηθάνε τις ομάδες κι όχι να τις κάνουν τη ζωή δύσκολη. Αυτοί αντί να φροντίζουν τα πράγματα να γίνονται καλύτερα, τα κάνουν χειρότερα.

Τι πιστεύεις ότι θα καταφέρουν φέτος τα Μετέωρα;

Όσον αφορά τώρα τη δυναμικότητα των ομάδων αν ήμασταν στον ίδιο όμιλο όπως πέρυσι θα μπορούσα να πω περισσότερα. Τώρα όλοι στην ομάδα,  εικόνα έχουμε για τις ομάδες μόνο του Βόλου, για τις άλλες δεν ξέρουμε και πολλά για την δυναμικότητά τους. Τώρα πάμε εντελώς στο άγνωστο. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο, από το να δουλέψουμε, ίσως ακόμα περισσότερο για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here