Παρέμειναν στο Καστράκι οι Φορτούνης, Τσιαντούλας και Σιούτας

0
135

Το Καστράκι ανανέωσε την συνεργασία του με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι από τους πλέον βασικούς των τελευταίων χρόνων.

Πρόκειται για τους Θοδωρή Φορτούνη, Στέλιο Τσιαντούλα και Σάκη Σιούτα.

Ο Θοδωρής Φορτούνης θ’ αγωνιστεί για δεύτερη σερί χρονιά στην ομάδα του Καστρακίου έχοντας κάνει μέχρι τώρα μία αξιοζήλευτη καριέρα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Δήμητρα/Απόλλωνα, αγωνίστηκε στη συνέχεια στα Μετέωρα, στον Πανηλειακό όταν ήταν στην Β’ Εθνική, στην Φαρκαδόνα, στον Ατρόμητο Παλαμά, στα Μετέωρα ξανά για τρία χρόνια κι από πέρυσι βρίσκεται στο Καστράκι.

Ο Στέλιος Τσιαντούλας ξεκίνησε από την Ακαδημία των Μετεώρων και γρήγορα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα, στην ΑΕ Ηρακλείου (ομάδα των Αθηνών), στα Μετέωρα, στον Άρης Περιστέρας, στα Μετέωρα και πάλι, στο Καστράκι, ξανά στα Μετέωρα κι από πέρυσι βρίσκεται και πάλι στην ομάδα του Καστρακίου.

Ο Σάκης Σιούτας επίσης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία των Μετεώρων, στην συνέχεια αγωνίστηκε με Εθνικό Βράχο Καστρακίου στην Δ’ Εθνική, στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Μετέωρα, στην Κρύα Βρύση και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Καστράκι.

Η ομάδα του Καστρακίου ξεκίνησε σήμερα με τις ανανεώσεις και στόχος της είναι να διατηρήσει τον βασικό της κορμό ώστε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here