Παυλίδης και Δουβίκας πέτυχαν χατ-τρικ στον ίδιο αγώνα

0
19

Γαλανόλευκη ματσάρα στην Eredivisie! Σε ένα απίστευτο ματς για το πρωτάθλημα Ολλανδίας η Άλκμααρ και η Ουτρέχτη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 5-5 με πρωταγωνιστές τους Τάσο Δουβίκα και Βαγγέλη Παυλίδη, οι οποίοι έκαναν αμφότεροι χατ τρικ, ενώ ο πρώτος είχε και δυο ασίστ. Βασικοί και αναντικατάστατοι ο Παντελής Χατζηδιάκος για τους γηπεδούχους και ο Βασίλης Μπάρκας για τους φιλοξενούμενους.

Oι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δυο γκολ με τον Δουβίκα, ο Ντέκερ μείωσε σε 1-2 στο 20′ και στη συνεχεία… ανέλαβε ο Παυλίδης. Στο 30′ έκλεψε τη μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Βασίλη Μπάρκα και τον νίκησε με διπλή προσπάθεια. Στο 34′ μετά από σέντρα του Μιχαΐλοβιτς κοντρόλαρε με το στήθος, βγήκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ ανέτρεψε το σκορ. Η Ουτρέχτη βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 41′ όταν ο Δουβίκας έκανε τακουνάκι μέσα στην περιοχή και ο Βιργκέβερ εξ επαφής διαμόρφωσε το 3-3

Στο δεύτερο μέρος ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου έκανε το 4-3 στο 65′ με σουτ μέσα από την περιοχή και ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα ο Ντε Βιτ. Στο 78′ ο Παυλίδης υπέγραψε τη δεύτερη ανατροπή της ομάδας του με προβολή από το ύψος του πέναλτι. Στο 80΄ο Δουβίκας έδωσε τη δεύτερη του ασίστ και ο Φαν Ντε Στρεκ διαμόρφωσε το τελικό 5-5, με τον 23χρονο Έλληνα σέντερ φορ να έχει εμπλοκή και στα πέντε γκολ της ομάδας του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here