Ποδοσφαιρικές κουβέντες κι όχι μόνο…

0
92

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά σε παλαιότερη ανάρτησή μας, το ποδόσφαιρο πέρα από το αγωνιστικό μέρος και το θέαμα που προσφέρει δημιουργεί και ισχυρές φιλίες.

Έτσι και χθες στο cafe “the game” που βρίσκεται στα Τρίκαλα και ιδιοκτήτες του είναι ο Τάκης Ρούσσας και ο Κώστας Μαργαριτόπουλος, έγινε μια ποδοσφαιρική μάζωξη.

Η ποδοσφαιρική παρέα λοιπόν που συγκεντρώθηκε κι αποτελούνταν από προπονητές, πρώην ποδοσφαιριστές και πρώην παράγοντες έχουν θητεύσει στα Μετέωρα, αλλά και σε άλλες Καλαμπακιώτικες ομάδες.

Η παρέα λοιπόν αποτελούνταν από τους Τάκη Ρούσσα, Κώστα Στάλια, Βαγγέλη Μπρουζούκη, Στέφανο Κολιό, Γιώργο Μπούλμπο, Σάκη Κάκια, ενώ σε διπλανό τραπέζι ήταν ο Βαγγέλης Τσιούκας, ενώ στην παρέα για λίγο ήταν και οι Κώστας Μαργαριτόπουλος, Μάκης Αγγελόπουλος.

Επίσης έγινε και σύνδεση μέσω της τεχνολογίας με τους Καλαμπακιώτες πρώην ποδοσφαιριστές που ήταν στο καφέ “ποδήλατο” Γιώργο Θώμο, Μπάμπη Μπουτίνα και Χρήστο Αντωνίου.

Η κουβέντα αφορούσε κυρίως την ομάδα των Μετεώρων, τον αγώνα μπαράζ, αλλά και παλιές ιστορίες από το παρελθόν, για σημαντικά παιχνίδια που συμμετείχαν και οι παρευρισκόμενοι.

Τέλος πιθανόν θα υπάρξει νέα συνάντηση όλης της χθεσινής παρέας στην Καλαμπάκα, αυτή τη φορά μετά το Πάσχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here