Που έμειναν οι διοργανώσεις της ΕΠΣΤ

0
22

Οι διοργανώσεις της ΕΠΣΤ είναι αρκετές για την φετινή περίοδο και πως θα ολοκληρωθούν αυτό θα φανεί όταν θα επιστρέψει η κανονικότητα στην καθημερινή μας ζωή.

Έχει όμως ενδιαφέρον να θυμηθούμε σε πoιο σημείο διακόπηκαν οι φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣ Τρικάλων.

Κύπελλο: Το τελευταίο παιχνίδι που έγινε ήταν αυτό του κυπέλλου ανάμεσα στο Νεοχώρι και τα Μετέωρα. Το ζευγάρι του τελικού έχει βγει και είναι το Νεοχώρι με τα Καλύβια οπότε αυτό που μένει είναι η πραγματοποίησή του.

Α’ Ερασιτεχνική: Στο σημείο της διακοπής είχε διεξαχθεί η 24η αγωνιστική κι απομένουν άλλες 10 καθώς το φετινό πρωτάθλημα είναι με 18 ομάδες, άρα ολοκληρώνεται στις 34 αγωνιστικές.

Β’ Ερασιτεχνική, α’ όμιλος: Κι εδώ οι αγωνιστικές που έχουν γίνει ως τώρα είναι 24, αλλά ο όμιλος αυτός έχει 16 ομάδες, άρα απομένουν ακόμη 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του.

Β’ Ερασιτεχνική β’, όμιλος: Κι εδώ ακριβώς τα ίδια ισχύουν με τον α’ όμιλο κι απομένουν 6 αγωνιστικές για να λάβει τέλος.

Γ’ Ερασιτεχνική: Αυτή η κατηγορία άργησε να ξεκινήσει και χρειάζονται αρκετές αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί, έχει όμως λίγες ομάδες, 9 ο α’ όμιλος και 8 ο β’.

Κ 16: Στην Κ16 συμμετέχουν 10 ομάδες έχουν γίνει οι 12 αγωνιστικές οπότε θα χρειαστούν άλλες 6 για να ολοκληρωθεί και φυσικά μετά θα ακολουθήσουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί.

Κ 14: Στην Κ14 συμμετέχουν 13 ομάδες, έχουν γίνει οι 13 αγωνιστικές κι απομένουν άλλες τόσες για να ολοκληρωθεί.

Κ 12: Στην Κ12 και στους δύο ομίλους το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here