Προπονήσεις και φιλικά για τα Μετέωρα

0
93

Τα Μετέωρα όσον αφορά το πρόγραμμα των προπονήσεων τους, αυτή την εβδομάδα προπονήθηκαν κανονικά μέχρι και σήμερα έχοντας ένα αρκετά βαρύ πρόγραμμα το οποίο όλοι οι ποδοσφαιριστές το έβγαλαν εις πέρας με επιτυχία.

Σήμερα η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και με μπάλα, όπως επίσης και εσωτερικό διπλό.

Στη συνέχεια υπάρχει ρεπό για τις επόμενες δύο ημέρες και την Δευτέρα το απόγευμα τα Μετέωρα θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την Δήμητρα/Απόλλωνα στο γήπεδο του Λογγακίου.

Τις ημέρες των εορτών θα δοθεί ρεπό και πάλι, την επόμενη Παρασκευή θα γίνει κανονικά προπόνηση, ενώ για το επόμενο Σάββατο είχε προγραμματιστεί φιλικό με την ομάδα της Φήκης το οποίο αναβλήθηκε κι αναζητείται άλλη ομάδα για φιλική συνάντηση.

Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς θα υπάρξει και πάλι ρεπό και στη συνέχεια θα γίνει η προετοιμασία για το παιχνίδι της 5ης Ιανουαρίου με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου εκτός έδρας.

Όσον αφορά τις μεταγραφές το κομμάτι αυτό δουλεύεται αρκετά με τα Μετέωρα να στοχεύουν σε 2-3 καλές περιπτώσεις με σκοπό να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Άλλωστε οι πρώτες αναμετρήσεις της νέας χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες κι αυτοί που θα αποκτηθούν θα πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here