Προπόνηση στην μνήμη του Θανάση Παπαστάθη

0
20

Αρκετοί δρομείς συγκεντρωθήκαμε & φέτος στο Καστράκι, όπως κάθε Αύγουστο τα τελευταία χρόνια, για να προπονηθούμε στη μνήμη του φίλου & συναθλητή μας, Θανάση Παπαστάθη, που σαν σήμερα, 2 Αυγούστου 2018, έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ενώσαμε το διασκελισμό μας με μέλη της οικογένειάς του, την κόρη του Άντζελα, τον γαμπρό του Παναγιώτη αλλά & τον μικρό εγγονό του Λέων & τρέξαμε μια διαδρομή 7 περίπου χιλιομέτρων στην περιοχή των Μετεώρων, όπου σχεδόν καθημερινά προπονούταν κι ο ίδιος ο Θανάσης όσο ζούσε.

Στο τέλος της διαδρομής, στο χώρο του ομώνυμου ξενοδοχείου, μάς υποδέχτηκαν με χαμόγελα η κ. Ντίνα μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια Παπαστάθη, για να μάς κεράσουν φρεσκότατα & νοστιμότατα εδέσματα που είχαν προετοιμάσει με την αρχοντική κυρία Τζένη.

Η παρέα των δρομέων που συμμετείχαμε τούς ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν πολλά-πολλά χρόνια για να θυμούνται τον αείμνηστο Θανάση & να τρέχουν πάντα στα Μετέωρα όπως συνήθιζε & εκείνος! Απ’ τη μεριά μας, υποσχόμαστε να είμαστε όλοι εκεί & του χρόνου, για να τιμήσουμε ξανά τη μνήμη του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here