Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στο μπιλιάρδο

0
31

Έπος! Μόνον έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, βάσει των δεδομένων, το χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας που την έχρισε πρωταθλήτρια Ευρώπης 2022/20223 στο ομαδικό τρίσποντο μπιλιάρδο!

Το πανέμορφο άθλημα του Γαλλικού μπιλιάρδου, με την πρόσφατη ανασύσταση της επίσημης ομοσπονδίας, βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης με μοναδικό “όπλο” το ταλέντο.

Ένα άθλημα με πρακτικά και οικονομικά προβλήματα, που πελαγοδρομούσε για χρόνια χωρίς καμία βοήθεια από την Πολιτεία, έρχεται με το “καλημέρα” της επίσημης επιστροφής του, να συστηθεί -και πάλι-, στους φιλάθλους, σηκώνοντας την Ελληνική Σημαία ψηλότερα απ’ όλες!

Πλέον, είναι υποχρέωση της Πολιτείας, να αγκαλιάσει το άθλημα του μπιλιάρδου, χορηγώντας του τα απαραίτητα ώστε να αναπτυχθεί η νέα γενιά αθλητών που τόσο ανάγκη έχει ο χώρος.

Με μία ανεπανάληπτη επιτυχία για το ελληνικό μπιλιάρδο ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τρισπόντων Εθνικών Ομάδων, στην Αττάλεια της Τουρκίας, καθώς οι Νίκος Πολυχρονόπουλος / Κώστας Κοκκόρης ανέβηκαν στην κορυφή του βάθρου, χαρίζοντας στη χώρα μας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του θεσμού!

ΠΗΓΗ: zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here