Πρόταση της ΑΕΚ για final 8 τον Σεπτέμβριο στο BCL

0
10

Η πανδημία του κοροναϊού έχει βάλει στοπ σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και παραμένει άγνωστο πώς κι αν θα ολοκληρωθούν. Διακοπή φυσικά έχουμε και στο Baketball Champions League και έρχεται η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος να προτείνουν μία ιδιαίτερη πρόταση προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά. Συγκεκριμένα η Βασίλισσα πρότεινε να διεξαχθεί Final 8 τον Σεπτέμβρη (πιθανότερος τόπος διεξαγωγής τα Ιεροσόλυμα και μέσω των 8 ομάδων να αναδειχθεί ο φετινός νικητής της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη πρόταση έχει κατατεθεί από την ΑΕΚ εδώ και περίπου 15 ημέρες και σχεδόν όλες οι ομάδες συμφωνούν. Η Χάποελ και η Νίμπουργκ φέρονται να έχουν κάποιες αντιδράσεις, ωστόσο η πρόταση θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθεί στο ΔΣ του BCL και μαζί με την FIBAθα παρθεί και η απόφαση. Ηδη στους 8 βρίσκονται αρκετές ομάδες (μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ φυσικά) και περιμένουν κάποια εισιτήρια κάτοχο μεταξύ των ζευγαριών Τενερίφη – Οστάνδη και Ντιζόν – Νίζνι, όπου η σειρά τους έμεινε στο 1-1 και δεν έχει προκύψει νικητής.

Η πρόταση της ΑΕΚ λοιπόν είναι να ξεκαθαρίσουν αυτά τα δυο εισιτήρια, να κλείσει η 8άδα και τον Σεπτέμβρη να ανοίξει πανηγυρικά η σεζόν με ένα Final 8.

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here