Πρώτο εντός έδρας ματς για τα Μετέωρα με το Δενδροχώρι

0
21

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα γίνει αύριο στις 15.00 τα Μετέωρα θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” το Δενδροχώρι.

Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Καλαμπακιώτικη ομάδα καθώς ξεκίνησε με δύο αγώνες μακριά από την έδρα της.

Βέβαια τον πρώτο δεν χρειάστηκε να τον δώσει αφού ο Πυργετός δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα, ενώ στον δεύτερο πήρε άνετη νίκη με 4-0 απέναντι στην ομάδα της Πηγής.

Αύριο λοιπόν θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της και στόχος της θα είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη με την οποία θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Χρήστος Αυγέρος στο παιχνίδι αυτό θα έχει στην διάθεσή του και τον Βασίλη Νταλούκα ο οποίος έλειπε από το προηγούμενο λόγω ίωσης. Από εκεί και πέρα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Το Δενδροχώρι έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα καθώς μέχρι τώρα έχει δύο νίκες, μία εκτός και μία εντός και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι τα Μετέωρα είχαν νικήσει με 5-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here