Ρεκόρ τηλεθέασης στα χθεσινά ματς της Bundesliga

0
11

Η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στη Γερμανία, δημιούργησε αρκετά ερωτήματα. Ενα από αυτά ήταν σχετικά με το πόσο μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον των φιλάθλων, καθώς θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια μόνο από την τηλεόραση, αφού δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα.

Το αγγλικό δίκτυο, Sky Sports παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παρακολουθούν και να ακούνε φυσικό ήχο οπαδών κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ενεργοποιώντας την ανάλογη ρύθμιση μέσω του δέκτη τους.

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο DWDL, το ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των αναμετρήσεων ήταν τεράστιο καθώς καταγράφηκαν περισσότεροι από 6 εκατομμύρια τηλεθεατές στους αγώνες του Σαββάτου.

Ωστόσο, αυτοί οι οποίοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι Ντόρτμουντ-Σάλκε, χωρίς να χρησιμοποιήσουν την ειδική πλατφόρμα του Sky Sports ήταν 2,4 εκ. τηλεθεατές! Και ακόμα δεν έχει διεξαχθεί η αναμέτρηση της Μπάγερν η οποία συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης.

Όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Γερμανία και στις αναμετρήσεις που έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο (16/05).

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here