Σάκκαρη και Τσιτσιπάς προκρίθηκαν κι επίσημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

0
9

Επίσημα, με τη σφραγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας-ITF, προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Θα αγωνιστούν τόσο στο ατομικό, όσο και στο μικτό διπλό.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη σφράγισαν και τυπικά την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι δυο πρωταθλητές μας θα αγωνιστούν τόσο στο ατομικό όσο και στο μικτό διπλό και αποτελούν δυο μεγάλες ελπίδες της χώρας μας για μετάλλια στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος, τόνισε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων αθλητών του τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ πρέπει να τονιστεί πως μέχρι αυτή τη στιγμή 63 αθλητές και αθλήτριες έχουν πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τένις:

Επίσημα, με τη σφραγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας-ITF, η πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο Τόκιο.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας-ITF, Μέλος της οποίας είναι ο Σπύρος Ζαννιάς ολοκλήρωσε χθες τη λίστα αποδοχής των Αθλητών/τριών, που δικαιούνται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες “ΤΟΚΙΟ 2020”.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 22α.06.2021, αφού οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομοσπονδίες Αντισφαίρισης επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή των επιλεγέντων Αθλητών/τριών. Η πλήρης λίστα συμμετοχών θα ανακοινωθεί από την ITF την 30η.06.2021.

Για το αγώνισμα του διπλού, οι λίστες θα ολοκληρωθούν μετά τα ανωτέρω. Για το μικτό διπλό, οι λίστες θα καταρτισθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όμως ο Στέφανος και η Μαρία είναι βέβαιο ότι επιλέγονται στο μικτό διπλό. Από την Ε.Φ.Ο.Α. έχει ζητηθεί “κάρτα ελεύθερης εισόδου-WC” στο αγώνισμα του διπλού ανδρών και γυναικών, αλλά όλα θα κριθούν από την ανωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία των τελικών συμμετοχών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here