Σε τηλεδιάσκεψη οι 8 πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής

0
22

Τα σενάρια επί σεναρίων που συνοψίζονται το τελευταίο 24ωρο σε «τρεις λύσεις» θα απασχολήσουν τους οκτώ προέδρους των ομάδων της Γ’ Εθνικής που στην νέα σεζόν θα πρέπει να αγωνισθούν στην παραπάνω επαγγελματική κατηγορία.

Οι οκτώ πρόεδροι θα έχουν τηλεδιάσκεψη την προσεχή Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, για να συντονισθούν και να προχωρήσουν ενέργειες από κοινού.

Οι οκτώ πρόεδροι θα έχουν τηλεδιάσκεψη την προσεχή Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, για να συντονισθούν και να προχωρήσουν ενέργειες από κοινού.

Να σημειώσουμε πως τα σενάρια συνοψίζονται στα ακόλουθα:

  1. Να γίνει αντιληπτό πως μόνο με μια ενιαία δεύτερη εθνική κατηγορία θα αναδειχθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προωθηθούν περισσότεροι Ελληνες πδοσφαιριστές, επομένως λύση που προτείνεται είναι η ενοποίηση της super league 2 και της football league, σε δυό ομίλους, βορρά και νότου για να μειωθούν και τα έξοδα μεταφορών – αποστολών.
  2. Να «μεγαλώσει» η super league 2 με περισσότερες ομάδες (18), με προαγωγή τους από την football league με παράλληλη διατήρηση των ομάδων που υποβιβάζονται σήμερα.
  3. Να γίνει μια super league 2 των 14 ομάδων και να γίνουν δυό όμιλοι football league Βορρά και Νότου.

Για τα σενάρια αλλά και για τον συντονισμό ενεργειών, θα μιλήσουν την Κυριακή οι οκτώ πρόεδροι των ομάδων που ακολουθούν: Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, ΑΕΠ Καραγιαννίων, Καλλιθέα, Αστέρας Βλαχιώτη, Ρόδος, Επισκοπή.

Πηγή: goal12

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here