Σκέψεις για final 4 ή final 8 σε Champions και Europa League

0
9

Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε για τον τρόπο που θα διεξαχθούν Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, προκειμένου να ολοκληρωθούν μέσα στη τρέχουσα σεζόν.

Ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν υποστήριξε πως τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και το Europa League θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 3 Αυγούστου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης Final Eight ή Final Four.

Μιλώντας στο γερμανικό δίκτυο ZDF, ο πρόεδρος της UEFA αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στις σκέψεις που υπάρχουν για τον τρόπο που θα ολοκληρωθούν, φέτος, οι δυο διοργανώσεις. Όπως τόνισε ο Τσέφεριν: “Μπορεί να παίξουμε με το τωρινό σύστημα ή μπορεί να πάμε στη λογική ενός αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο ως ιδέα ένα Final Eight ή ένα Final Four. Η μοναδική λάθος απόφαση που θα περνάμε αυτό το διάστημα θα ήταν να συνεχίσουμε κανονικά, καθώς μ’ αυτό τον τρόπο θα θέταμε σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών, των φιλάθλων και των διαιτητών. Ωστόσο, αν βρεθούμε σε ασφαλείς συνθήκες, τότε δεν θα υπάρχει θέμα. Ο αθλητισμός μάς δίνει ενέργεια. Χρειαζόμαστε τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο είναι μία σοβαρή βιομηχανία, παίζει ρόλο στις ζωές των ανθρώπων και οι ποδοσφαιριστές έχουν τον ρόλο των ιατρών και των νοσηλευτών”.

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here