“Σκασμένοι” στα Μετέωρα για τη νέα εντός έδρας ισοπαλία

0
49

Τα Μετέωρα για ακόμη ένα παιγνίδι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στον ΑΟ Σελλάνων.

Η ομάδα των Σελλάνων παρουσιάστηκε πάρα πολύ δυνατή και δυσκόλεψε γενικά την προσπάθεια των Μετεώρων, ενώ ας μη ξεχνάμε ότι είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα αφού δεν δέχθηκε τέρμα στο πρώτο ημίχρονο που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερη. Σε συνδυασμό με κάποιες αλλαγές που έγιναν από τον πάγκο τα Μετέωρα έκαναν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στο οποίο είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Πολυζόπουλο και τον Νικλητσιώτη κι άλλες δύο πολύ καλές φάσεις με τον Ιωάννου και τον Δάσσιο σε εκτέλεση φάουλ.

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν μπορεί να σκοράρει στα εντός έδρας ματς αφού σε 6 αναμετρήσεις έχει πετύχει γκολ σε μόλις δύο από αυτά. Σίγουρα από την άλλη πλευρά το ότι δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες είναι καλό, αλλά από κάποια στιγμή κι έπειτα πρέπει να μετουσιώνονται σε γκολ.

Εκτός έδρας η συγκομιδή είναι πολύ καλύτερη και γενικά η εικόνα της ομάδας είναι καλύτερη καθώς βρίσκει χώρους και δημιουργεί πιο εύκολα φάσεις.

Από εκεί και πέρα “ώ γέγονε, γέγονε”, ότι έγινε, έγινε δηλαδή και πλέον ήδη όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας σκέφτονται το επόμενο εκτός έδρας παιγνίδι με τον Δία Δίου ο οποίος βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τα Μετέωρα και σίγουρα και γι’ αυτόν το παιγνίδι θα είναι εξίσου σημαντικό. Μάλιστα προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Αλμυρό, τον αντίπαλο που είχαν κερδίσει στην έδρα του τα Μετέωρα, μια εβδομάδα πριν.

Το καλό για τα Μετέωρα είναι ότι στο παιγνίδι αυτό, ο Νίκος Μανούρας θα έχει στην διάθεσή του και τους Κατσαντώνη και Τσιαντούλα που έλειπαν από το παιγνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων λόγω τιμωρίας από κάρτες.

Τα Μετέωρα θα προσπαθήσουν να τελειώσουν τον πρώτο γύρο με δύο νίκες, αφού μετά θα υποδεχθούν τον ουραγό ΑΟ Ποταμιάς και να κάνουν την αντεπίθεσή τους στον δεύτερο γύρο.

Περιθώρια υπάρχουν, απλά σταδιακά θα στενεύουν, αλλά οι ικανότητες υπάρχουν για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, τίποτα δεν είναι δύσκολο, αλλά και τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν αγωνιστείς γι’ αυτό.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here