Στίβος: πρώτη θέση για τον Τεντόγλου στο Παρίσι

0
7

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρωτιά στο άλμα εις μήκος στο μίτινγκ του Παρισιού, ως πρόγευμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Φετινό ρεκόρ για τον Εμμανουήλ Καραλή που κατέκτησε την 5η θέση στο επί κοντώ.

Μια ακόμη νίκη για τον Μίλτο Τεντόγλου, αυτήν τη φορά στο διεθνές μίτινγκ του Παρισιού, όπου ήταν πρώτος στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,06 μέτρα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, στον δεύτερο δυνατό αγώνα της σεζόν, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει ακόμη μια πρωτιά. Ο άλτης που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 7,77 μ., συνέχισε με 8,06 μ. που του έδωσαν τη νίκη, ακολούθησε ένα άλμα στα 7,91 μ. και στη συνέχεια είχε δύο άλματα στα 7,85 μ., με το πάτημά του να είναι αρκετά πίσω από τη βαλβίδα. Στο έκτο και τελευταίο άλμα, ο κορυφαίος άλτης “έγραψε” 8,01 μέτρα.

Ο 26χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 8,09 μ. από το μίτινγκ της Οστράβα στις 30 Ιανουαρίου.

Στον πέμπτο αγώνα για φέτος, ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε ότι αρχίζει και βρίσκει ρυθμό. Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης στο μίτινγκ του Παρισιού σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση, ξεπερνώντας τα 5,60 μ. και πήρε την 5η θέση.

Ο 24χρονος άλτης του επί κοντώ ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5,35 μ. τα οποία ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια και στη συνέχεια υπερέβη με την πρώτη τα 5,50 μ. και τα 5,60 μέτρα. Όταν ο πήχης ανέβηκε στα 5,70 μ., είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here