Στίβος: 4 πανελλήνια ρεκόρ από την Ραφαηλίδου στο Πανελλήνιο Κ18

0
7
Η Μαρία Ραφαηλίδου βελτίωσε τέσσερις φορές το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία κορασίδων, στη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 στην Πάτρα.

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη σφαιροβόλο Μαρία Ραφαηλίδου ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18, που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή.

Η 17χρονη ρίπτρια της Πυγμής Ευόσμου κατέρριψε τέσσερις φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία και από τα 17.80μ που είχε ρίξει την 1η Ιουνίου στο Κιλκίς, ανέβηκε διαδοχικά στα 18.22μ, στα 18.50μ, στα 18.65μ. και στα 18.70μ.

Η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον πατέρα της Γιάννη Ραφαηλίδη, είναι πλέον η καλύτερη και με διαφορά στην ηλικία της στον κόσμο με σφαίρα 3 κιλών.

«Δεν περίμενα ότι θα περάσω τα 18.20, αλλά έγινε και νιώθω τεράστια συγκίνηση. Είχα ρίξει 18.20 στην προπόνηση αλλά όχι παραπάνω. Στην αρχή της χρονιάς ήθελα να ρίξω 17 μέτρα, οπότε το 18άρι με τρέλανε. Ο συναγωνισμός με την Αναστασία Ανδρεάδη βοηθά και τις δυο μας πάρα πολύ και ανεβάζει πολύ τις προσδοκίες» είπε η μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων. Η Αναστασία Ανδρεάδη (ΓΣ Κερατσινίου) ήταν δεύτερη στον αγώνα με πολύ καλή βολή στα 16.97μ.

Μεγάλη βολή και ατομικό ρεκόρ στα 65.20μ, για τον Γρηγόρη Γκατσιούδη στο ακοντοσμό. Με την εμφάνισή του, ο γιος του Κώστα Γκατσιούδη επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here