Στην Αθήνα ο χρυσός ολυμπιονίκης Ντουμπλάντις

0
5

Στην Αθήνα βρίσκεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Αρμάντ Ντουπλάντις για να πραγματοποιήσει τις διακοπές του ως καλεσμένος του Εμμανουήλ Καραλή.

Ένας χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται στη χώρα μας. Ο λόγος για Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του ήρθαν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Μία επιλογή που δεν έγινε καθόλου τυχαία, αφού είναι καλεσμένος του Εμμανουήλ Καραλή. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ και τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς αθλητές και με τον Ντουπλάντις συνδέονται με φιλία ετών.

Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται από παιδιά και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Έτσι, ο “Μανόλο” τον κάλεσε να έρθει στη χώρα μας κάτι που έχει κάνει και με άλλους αθλητές προβάλλοντας και εκείνος από την μεριά του τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Μάλιστα, ο Ντουπλάντις δεν θα μείνει μόνο στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί και σε ένα ελληνικό νησί όπου και θα απολαύσει στιγμές χαλάρωσης μετά από μία απαιτητική σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here