Στην Βραζιλία το Κόπα Αμέρικα 2021

0
26

Η CONMEBOL ανακοίνωσε ότι το Copa America θα πραγματοποιηθεί φέτος, όμως μετακινείται στη Βραζιλία, καθώς η Αργεντινή και η Κολομβία δεν είναι δυνατόν να το διοργανώσουν.

Με την Αργεντινή να μην είναι σε θέση να διοργανώσει το Copa America εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά και την Κολομβία πριν από περίπου 10 μέρες να κάνει γνωστό ότι δεν δύναται να φιλοξενήσει μέρος της διοργάνωσης λόγω των σφοδρών αντικυβερνητικών διαδηλώσεων και των επεισοδίων που μαίνονται στη χώρα, ο θεσμός βρισκόταν στον αέρα.

Ωστόσο, η λύση βρέθηκε. Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL), το Copa America θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με τη Βραζιλία να αναλαμβάνει το ρόλο του διοργανωτή.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες θα επικυρωθούν τα γήπεδα, αλλά και οι αγωνιστικές που θα διεξαχθούν οι αγώνες της μεγάλης διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Έτσι, η σέντρα θα γίνει στις 13 Ιουνίου, με τον τελικό να πραγματοποιείται στις 10 Ιουλίου.

Η Βραζιλία είχε διοργανώσει και το τελευταίο Copa America το καλοκαίρι του 2019 και η Σελεσάο είχε αναδειχθεί νικήτρια επικρατώντας 3-1 του Περού στον τελικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here