Στην Καλαμπάκα στις 10 Ιουλίου το Penny Marathon

0
8

Στις 10 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμπάκας για πρώτη φορά το Penny Marathon, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων στην Ελλάδα και την αναγνώριση του έργου των εκατοντάδων εθελοντών που προσπαθούν για την καλή διαβίωση των ζώων στην χώρα μας.

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε πως θέλετε να συμμετάσχετε.

https://docs.google.com/forms/d/1XExs2CcK6CTE3aD_LDb8pDmHfEdzcSBclEnxjzWNTkM

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ο κύριος σκοπός είναι να συγκεντρωθούν χρήματα από τις πολύτιμες δωρεές του κόσμου για να γίνουν στειρώσεις.
Για το λόγο αυτό έχει  δημιουργηθεί σελίδα για δωρεές εδώ:

https://www.mycause.com.au/p/284861/2022-kalambaka-penny-marathon

Τo Penny Marathon ξεκίνησε στην Αθήνα, το 2012 και πιστεύουμε ότι είναι ο μοναδικός μαραθώνιος τέτοιου είδους σε όλο τον κόσμο, ενώ Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τους πολύτιμους χορηγούς μας και τις απλόχερες δωρεές του κόσμου χρησιμοποιούνται για τα διάφορα στάδια της διαδικασίας της διάσωσης ενός αδέσποτου αλλά κυρίως για στειρώσεις καθώς μόνο έτσι μπορεί να περιοριστεί και να μη συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των αδέσποτων στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία.

Περισσότερα για το Penny Marathon:

Website: http://www.pennymarathon.com/

Facebook: https://www.facebook.com/pennymarathon/

Video 2022: https://www.youtube.com/watch?v=0hn8p0CPh6o

Υπεύθυνοι διοργάνωσης και επικοινωνίας

Λευτέρης Αβραμόπουλος

Ελισάβετ Μιμικέλλη

Ομάδα «Φίλοι των αδέσποτων»

pennymarathonkalambaka@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here