Στην Τούμπα δύο ματς της Εθνικής ομάδας

0
9

Την Παρασκευή (29/1) συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και μεταξύ άλλων πήρε απόφαση που αφορά την Εθνική Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, κατόπιν εισήγησης του τεχνικού διευθυντή Κ. Κωνσταντινίδη και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, αποφασίστηκε πως οι επόμενοι δύο αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να διεξαχθούν στην Τούμπα.

Επομένως, το φιλικό κόντρα στην Ονδούρα στις 28 Μαρτίου και ο αγώνας με την Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν εισήγησης του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κ. Κωνσταντινίδη και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, και με κεντρικό κριτήριο την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οι προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών στις 28 Μαρτίου 2021 (φιλικός αγώνας προετοιμασίας με την Ονδούρα) και 31 Μαρτίου 2021 (με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022) θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη” αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here