Στη βοήθεια του κόσμου στάθηκαν οι Αμανατίδης, Λώττας

0
12

Μετά το τέλος του αγώνα Τρίκαλα-Αιγάλεω και στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τόσο ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Περικλής Αμανατίδης όσο κι ένας από τους πρωταγωνιστές της σημερινής νίκης, ο Άρης Λώττας.

Ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε: Μπήκαμε με ορμή στο σημερινό και καταφέραμε να ξεκινήσουμε με γκολ. Προσπαθήσαμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια και θα έλεγα ότι μέσα στο παιγνίδι εξελίχθηκε, αλλά νομίζω μπορούσαμε και μπορούμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα. Το πρωτάθλημα όπως όλα είναι συναρπαστικό κι έτσι θα πάει ίσως ως το τέλος. Θέλουμε την ομάδα να την έχουμε σε όσο το δυνατόν ψηλότερο επίπεδο. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και με τα καλά μας αποτελέσματα θα φέρουμε και περισσότερο”. Στο τέλος μάλιστα είπε ότι η Ηγουμενίτσα δεν είναι μακριά θέλοντας κι εκεί τη συμπαράσταση του κόσμου στο επόμενο παιγνίδι με τον Θεσπρωτό.

Ο Άρης Λώττας που και σήμερα ήταν από τους καλύτερους είπε: ” Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια και την πίστη που έδειξαν για τη νίκη. Σίγουρα όταν ξεκινάς με γκολ ένα παιγνίδι αυτό σου λύνει τα πόδια και παίζεις αλλιώς. Δουλέψαμε αρκετά μέσα στην εβδομάδα, ξέραμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και καταφέραμε και τις εκμεταλλευτήκαμε. Κοιτάμε κάθε παιγνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε μπροστά μας αυτό με τον Θεσπρωτό! Ο κόσμος για μας είναι ο δωδέκατος παίκτης και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here