Στους -2 από την παραμονή τα Μετέωρα

0
97

Τα Μετέωρα έκλεισαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με 14 βαθμούς με τους οποίους βρίσκονται στην 11η θέση ισόβαθμα με το Νεοχώρι.

Στην 8η θέση που είναι η τελευταία θέση παραμονής βρίσκεται ο Δίας Δίου με 16 βαθμούς μία ομάδα η οποία πριν από το παιχνίδι με τα Μετέωρα είχε 10 βαθμούς και μέσα σε δύο παιχνίδια πήρε το 60% των βαθμών που είχε σε 11 αγωνιστικές!

Μ’ αυτό το παράδειγμα θέλουμε να δείξουμε ότι η παραμονή στην κατηγορία δεν είναι δα και το δυσκολότερο πράγμα του κόσμου.

Τα Μετέωρα είναι μία από τις ομάδες που σαφώς και μπορούνε να παραμείνουν στην κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια τα παλέψανε και η μόνη τους συνολικά κακή εμφάνιση ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δία.

Σαφώς και δικαιούνταν περισσότερους βαθμούς εκ των οποίων αρκετοί χάθηκαν από ατυχία, απειρία ή και από αφέλεια.

Η αγωνιστική τους εικόνα όσο προχωρούσε το πρωτάθλημα βελτιώνονταν, κάποιοι παίκτες του είχαν μεγάλη εξέλιξη και νομίζουμε ότι στον δεύτερο γύρο θα είναι έτοιμα από κάθε πλευρά να πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Η έλλειψη ενός παίκτη που να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ήταν εμφανής από τα φιλικά του καλοκαιριού κιόλας, αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς από την στιγμή που δεν αποκτήθηκε κάποιος φορ με έφεση στο σκοράρισμα, αφού κάποιες λύσεις ναυάγησαν την τελευταία στιγμή.

Το καλό είναι ότι τα Μετέωρα έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν βαθμούς από κάθε αντίπαλο αρκεί να είναι πιο αποφασιστικοί ειδικά στις ευκαιρίες που δημιουργούν γιατί στο δημιουργικό κομμάτι ήταν αρκετά παραγωγικό. Στην εκτέλεση δεν υπήρχε η ίδια αποδοτικότητα.

Όλα αυτά είναι πράγματα που έχουν επισημανθεί από την τεχνική ηγεσία, η δουλειά που έχει γίνει από το καλοκαίρι είναι αρκετά σκληρή και το ίδιο πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Όποιος δουλεύει στο τέλος ανταμείβεται ότι και να γίνεται.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση έχει τονίσει πως θα ενισχυθεί η ομάδα κι αυτό όμως πρέπει να γίνει γρήγορα ώστε οι νεαποκτηθέντες να δουλέψουν με την ομάδα και να είναι έτοιμοι όταν το πρωτάθλημα αρχίσει και πάλι. Βέβαια επίσημα μεταγραφές μπορούν να γίνουν από την 1η Ιανουαρίου κι έπειτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here