Συνεχίζει στην Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον και το 2021

0
7

Στη Mercedes και το 2021 θα παραμείνει ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 υπέγραψε νέο συμβόλαιο, όπως ενημέρωσε η ομάδα του μέσω των socialmedia.

Ο Χάμιλτον ανήκει στο δυναμικό της Mercedes από το 2013, έχοντας κατακτήσει έξι τίτλους παγκόσμιου πρωταθλητή (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020), ενώ μαζί με εκείνον που πανηγύρισε με την McLaren το 2008, έχει συνολικά επτά, όσους κι ο Μίκαελ Σουμάχερ, αποτελώντας τους δύο κορυφαίους πιλότους στην ιστορία της Formula 1.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεχίζω για ένατη σεζόν με τους συναδέλφους μου στη Mercedes. Η ομάδα μας έχει επιτύχει σπουδαία πράγματα μαζί και ανυπομονώ να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας και τα επόμενα χρόνια, έχοντας παράλληλα σκοπό τη βελτίωση τόσο εντός όσο κι εκτός πίστας.

Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσουμε το ταξίδι που αρχίσαμε με σκοπό να κάνουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πιο ποικιλόμορφο για τις μελλοντικές γενιές και είμαι ευγνώμων που η Mercedes με στηρίζει απίστευτα σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι υπερήφανος που μέσα στο χρόνο θα δημιουργήσουμε έναν οργανισμό με σκοπό την ισότητα και την ένταξη στον αθλητισμό. Εμπνέομαι απ’ όσα έχουμε χτίσει μαζί και ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες τον Μάρτιο”, αναφέρει η δήλωση του Χάμιλτον στην επίσημη ιστοσελίδα της Mercedes.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here