Συνεχίζει στη θέση του προπονητή ο Βασίλης Γκούμπλιας στο Καστράκι

0
36

Η ομάδα του Καστρακίου ανανέωσε την συνεργασία της με τον Βασίλη Γκούμπλια ο οποίος ήταν ο προπονητής με τον οποίο τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα.

Συνεργάτες του θα είναι ο Χρήστος Κρίτσας και ο Βαγγέλης Κωστής δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει αρκετά στην ομάδα του Καστρακίου.

Η καριέρα του Βασίλη Γκούμπλια

Ο Βασίλης Γκούμπλιας ανέλαβε πέρυσι την ομάδα του Καστρακίου στην 18η αγωνιστική και μέχρι την 24η που διακόπηκε το πρωτάθλημα είχε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα. Έκατσε στον πάγκο της δηλαδή σε 7 παιχνίδια και πέτυχε ισάριθμες νίκες.

Ο Βασίλης Γκούμπλιας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2003 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 ήταν στον πάγκο των Μετεώρων.

Από το 2011 ως το 2013 ήταν στον Κισσαμικό.

Την σεζόν 2013-14 ήταν στον ΑΟ Τρίκαλα ο οποίος αγωνίζονταν τότε στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 ξεκίνησε στον ΑΟ Τρίκαλα που τότε αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορία κι αποχώρησε στα μέσα της χρονιάς και στη συνέχεια ήταν στον πάγκο της ΑΕΤ.

Το 2015 ξεκίνησε στα Μετέωρα και πάλι απ’ όπου αποχώρησε την περίοδο των Χριστουγέννων και στην συνέχεια ανέλαβε την Κρύα Βρύση.

Τις επόμενες τρεις χρονιές ήταν στον πάγκο της και πέρυσι το καλοκαίρι ανέλαβε το Νεοχώρι, αποχώρησε στην 6η αγωνιστική κι από τον Ιανουάριο ήταν στον πάγκο του Καστρακίου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here