Συνεχίζεται η προετοιμασία των Μετεώρων, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα

0
102

Τα Μετέωρα συνέχισαν κανονικά και χθες την προετοιμασία τους με κανονική προπόνηση με ένταση από τον προπονητή τους Νίκο Μανούρα.

Όσον αφορά τις εντυπώσεις του από τα δύο 45λεπτα φιλικά παιχνίδια ο προπονητής των Μετεώρων δήλωσε στο sportskalampaka: “η ομάδα ουσιαστικά είναι καινούργια και ψάχνουμε να βρούμε ακόμα τα πατήματά μας κάτι που είναι λογικό στην παρούσα φάση. Τα αποτελέσματα δεν μας ενδιαφέρουν, αυτό που προέχει αυτό το διάστημα είναι να γίνει σωστή δουλειά”.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα, ενώ αύριο υπάρχει και πάλι φιλικό παιχνίδι καθώς τα Μετέωρα θ’ αντιμετωπίσουν την Κρύα Βρύση στο γήπεδο της Διάβας.

Δύο προβλήματα τραυματισμού

Σε μία προετοιμασία πολλές φορές δεν λείπουν και τα προβλήματα. Στο τέλος του δεύτερου 45λεπτου και απέναντι στην Κρύα Βρύση ο Γιάννης Σακελλαρίδης τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να απέχει από τις προπονήσεις για ένα διάστημα.

Επίσης στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου ο Γιώργος Φωτίκας σε μία ανύποπτη στιγμή κι ενώ απλά περπατούσε πάτησε σε λακούβα και υπέστη βαρύ διάστρεμμα, πράγμα που σημαίνει ότι θ’ απέχει από τις προπονήσεις για 10-15 ημέρες.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων τα Μετέωρα δεν είναι ευχαριστημένα από την τοποθέτησή τους στον 4ο όμιλο κυρίως για τις μεγάλες αποστάσεις που έχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here