Τέλος Μαΐου η απόφαση για τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική

0
35

Στην ΕΡΑ Σπορ και στην εκπομπή “Όλη η Ελλάδα παίζει μπάλα” του Βασίλη Μότση μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ όπως ανέφερε, στο τέλος του μήνα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε, σε απόδοση απομαγνητοφώνησης του liganews.gr:

Για τι Γ’ Εθνική και την κατάσταση που βρίσκεται:

«Έχουμε πάρει μια απόφαση λόγω των γεγονότων με τον κορωνοϊό. Δεν είναι δυνατόν να παιχθούν μπαράζ. Είμαστε υποχρεωμένοι να ανέβουν και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μπορεί να πέσει στο τραπέζι η πρόταση του να γίνουν τα μπαράζ το Σεπτέμβριο, όμως δεν νομίζω να υποστηρικτή. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε τις οκτώ ομάδες, ότι πρέπει να ανέβουν στην Φούτμπολ Λιγκ. Άλλο αν οι «8» κάνουν άλλες κινήσεις για να ανέβουν δύο κατηγορίες. Πρέπει να ανέβουν χωρίς μπαράζ και να το δεχτεί η Φούτμπολ Λιγκ. Είναι υποχρεωμένοι αντί για τέσσερις ομάδες που θα ανέβαιναν, να δεχτεί και τους οκτώ. Δεν έχει άλλη επιλογή».

Τέλος, όσο αναφορά για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική:

«Υπάρχουν 2-3 προτάσεις που θα τις καταθέσουμε. Εξετάζουμε τις όλες παραμέτρους. Να βγάλουμε την σωστή απόφαση για τις ομάδες. Το να σωθούν όλοι δεν νομίζω να γίνει, δεν το θεωρώ σωστό. Μέχρι το τέλος του μήνα (25-27), θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Γ’ Εθνική».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here