Τα κύπελλα της ΑΕΚ στα Τρίκαλα

0
135

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τρόπαια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος, που κατέκτησε η ΑΕΚ φέτος, θα έχουν μέσα στις επόμενες μέρες, οι φίλοι του Δικεφάλου. Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει τα εξής: «Μετά από πολλά αιτήματα από μεμονωμένους φιλάθλους μας, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματία Αλμέιδα.

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο και κυρίως σε αυτές που συνδέονται και με τις τοποθεσίες από τις Αξέχαστες Πατρίδες, που αναφέρονται και στις θύρες της OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς.

Έτσι το απόγευμα της Τρίτης στις 7 στο Αθλητικό Μουσείο της πόλης των Τρικάλων (Καποδιστρίου) δια χειρός του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου  τα δύο τρόπαια θα έρθουν στην πόλη και θα εκτεθούν για δύο μέρες.

Στην άφιξη έχουν κληθεί Τρικαλινοί που έχουν υπηρετήσει την ΑΕΚ όπως ο Στέλιος Βάσκος και ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here