Για την 18η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας τα Μετέωρα νίκησαν εκτός έδρας το Κεφαλόβρυσο με 2-0.
Αυτή ήταν η 13η νίκη για την Καλαμπακιώτικη ομάδα όσες έχει δηλαδή και το πρωτοπόρο Καστράκι, ενώ η διαφορά είναι ότι τα Μετέωρα έχουν δύο ήττες και οι πρωτοπόροι καμία.
Αυτή για τα Μετέωρα ήταν η 5η εκτός έδρας νίκη στα 8 παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί μακριά από την έδρα τους.
Πλέον τα Μετέωρα θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα μόνο με νικηφόρα αποτελέσματα κι αν γίνει αυτό τότε θα τερματίσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με τις νίκες κρατάνε την υπόθεση στα χέρια τους, σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση της πρώτης θέσης θα είναι δύσκολη.
Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με την Βασιλική και τον Πορταϊκό κι εντός έδρας με τον Πρίνος και το Καστράκι.
Απέναντι στο Κεφαλόβρυσο τα Μετέωρα και σ’ ένα δύσκολο γήπεδο κατάφεραν να κερδίσουν για πρώτη φορά τον συγκεκριμένο αντίπαλο παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.
Ο συνήθως ύποπτος Τάσος Μαρούδας άνοιξε το σκορ και τον δρόμο προς την νίκη και ο Γιώργος Ψαθογιαννάκης μ’ ένα υπέροχο σε εκτέλεση τέρμα κλείδωσε την 13η νίκη από την αρχή της σεζόν όσον αφορά το πρωτάθλημα.