Τα Μετέωρα έχουν χάσει 3 παίκτες λόγω τραυματισμών

0
7

Οι τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που συμβαίνουν άλλοτε συχνά και άλλοτε σπάνια. Πολλές φορές είναι επιπόλαιοι, άλλοτε είναι ποιο σοβαροί και η αποκατάσταση παίρνει αρκετό χρόνο.

Τα Μετέωρα είχαν την ατυχία να χάσουν τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα απουσιάσουν αρκετό χρονικό διάστημα κι επιπλέον θα ήταν χρήσιμες λύσεις στα χέρια του προπονητής τους.

Την δυσάρεστη αρχή την έκανε από το καλοκαίρι ο Βασίλης Γερεντές που είχε αποκτηθεί από την Δήμητρα/Απόλλωνα και σε μία από τις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας υπέστη ρήξη χιαστών και θ’ απουσιάσει γι’ αρκετό χρονικό διάστημα.

Το ακολούθησε ο Γιάννης Σακελλαρίδης ο οποίος επανήλθε φέτος στα Μετέωρα ύστερα από απουσία ενός χρόνου που δεν αγωνίζονταν και τραυματίστηκε επίσης σε προπόνηση στον αχίλλειο τένοντα. Στη συνέχεια εγχειρίστηκε και τώρα είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά σίγουρα θα απουσιάσει αρκετό χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Τρίτος άτυχος της φετινής χρονιάς ήταν ο Γιάννης Κοτσιλιάνος ο οποίος μάλιστα είχε και κάποιες συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ο οποίος επίσης υπέστη ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα στάθηκε δίπλα στους άτυχους ποδοσφαιριστές και τους παρέχει κάθε βοήθεια. Άλλωστε το θέμα δεν είναι μόνο να επανέλθουν στην ομάδα, αλλά και στην καθημερινότητά τους όσον αφορά τις προσωπικές τους ασχολίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here