Τα Μετέωρα αντιμετωπίζουν την Τσαριτσάνη την Κυριακή

0
47

Την Κυριακή και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τα Μετέωρα θ’ αντιμετωπίσουν σε εντός έδρας αγώνα τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Αυτό θα είναι το τελευταίο φετινό παιχνίδι για την ομάδα των Μετεώρων τα οποία κλείνουν όπως όλα δείχνουν τον κύκλο τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ένας κύκλος που κράτησε τρία χρόνια και στον οποίο είχαν την ευκαιρία να πετύχουν πολλά με εξαίρεση την φετινή περίοδο. Βέβαια κανείς δεν ξέρει πως θα ήταν η πορεία τους αν το φετινό πρωτάθλημα ήταν κανονικό κι όχι ενός γύρου.

Την Κυριακή λοιπόν τα Μετέωρα θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στην Τσαριτσάνη και θα προσπαθήσουν να κάνουν μία νίκη για λόγους γοήτρου και μόνο, αλλά και να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση σε περίπτωση νίκης του Μακεδονικού Φούφα.

Η Τσαριτσάνη ήταν επίσης κι αυτή την τελευταία τριετία στην Γ’ Εθνική και υποβιβάζεται στο τοπικό της Λάρισας. Κι από την πλευρά της επίσης θα θέλει το τελευταίο παιχνίδι να έχει θετικό πρόσημο.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι Μετέωρα και Τσαριτσάνη είχαν φέρει ισοπαλία χωρίς τέρματα. Στο παιχνίδι όμως της Τσαριτσάνης τα Μετέωρα είχαν πετύχει μία μεγάλη νίκη με 1-0 ύστερα από τέρμα του Διονύση Δάσσιου.

Επίσης την αγωνιστική περίοδο 2018-19 τα Μετέωρα εντός έδρας είχαν νικήσει την Τσαριτσάνη με 1-0 ύστερα από γκολ του Νίκου Σκόνδρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here