Τα Μετέωρα βράβευσαν τον Σάκη Σκρέκα που σταμάτησε την ενεργό δράση

0
58

Σίγουρα το κλίμα σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο ήταν αρκετά συγκινησιακό καθώς μετά από την βράβευση του αείμνηστου Χρήστου Στάλια ακολούθησε ακόμη μία.

Τα Μετέωρα βράβευσαν τον Σάκη Σκρέκα ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα επί σειρά ετών και σήμερα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της ομάδας καθώς αποχώρησε από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση.

Το βραβείο απένειμε ο Κώστας Στάλιας λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στα Μετέωρα και την Κρύα Βρύση.

Ενώ από πλευράς των ποδοσφαιριστών του ΑΣ Μετέωρα ο αρχηγός Θοδωρής Φορτούνης έδωσε μία φανέλα με το όνομά του και με το νούμερο που συνήθως αγωνίζονταν.

Ο Σάκης Σκρέκας χαρακτηρίζονταν πάντα από το δυναμικό του παιχνίδι, ενώ ήταν αρκετά καλός και με την μπάλα στα πόδια δίνοντας του την ευχέρεια να σημειώσει αρκετά τέρματα τόσο με την ομάδα των Μετεώρων όσο και με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκε.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ερασιτεχνική ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα και πολύ γρήγορα μεταπήδησε στην ανδρική που τότε αγωνίζονταν στην επαγγελματική Γ’ Εθνική.

Ακολούθως αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε με την Δήμητρα στην Δ’ Εθνική κατηγορία, με τον Πυρσό Γρεβενών στην Δ’ Εθνική και στην ίδια κατηγορία με την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου.

Την σεζόν 2000-10 αγωνίστηκε με τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου στην Δ’ Εθνική. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και με τα Μετέωρα την σεζόν 2010-11.

Την σεζόν 2011-12 κατέκτησε με τα Μετέωρα το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής και μαζί τους μέσω των μπαράζ ανέβηκαν στην Δ’ Εθνική.

Την σεζόν 2012-13 ήταν μέλος της πενταμελής άτυπης διοικούσας επιτροπής που πήγαν την ομάδα στην Δ’ Εθνική.

Αμέσως μετά αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Άρη Περιστέρας, στην συνέχεια και πάλι στα Μετέωρα, στην Κρύα Βρύση, στην Φήκη κι από πέρυσι ήταν και πάλι στην ομάδα των Μετεώρων.

Φέτος αγωνίστηκε σήμερα για τελευταία φορά με την φανέλα της ομάδας με την οποία αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια αφού φόρεσε τα κιτρινομπλέ για 7 και πλέον χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here