Τα Μετέωρα επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις

0
139

Επιστροφή στις προπονήσεις νούμερο 2 για τα Μετέωρα όπως και για όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καθώς από σήμερα επιτρέπονται και πάλι οι ομαδικές προπονήσεις φυσικά μέσα από την τήρηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί.

Οι παίκτες των Μετεώρων επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις ύστερα από μία εβδομάδα και πάλι και προπονήθηκαν στα βοηθητικά του Δημοτικού Σταδίου “Βασίλης Καρακίτσιος”. Παρά τον άσχημο καιρό που υπήρχε σήμερα και τον δυνατό αέρα που φυσούσε η προπόνηση έγινε κανονικά και μέσα σ’ ένα πολύ καλό κλίμα. Άλλωστε η προπόνηση είναι μέρος της ζωής των ποδοσφαιριστών και φυσικά αυτό το διάστημα έλειπε σε όλους.

Ο Γιώργος Ράτζας και ο Χρήστος Αυγέρος ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που είχε αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης όπως και με μπάλα.

Από εκεί και πέρα όλοι περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ για το πότε και αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και με ποιους όρους θα διεξαχθεί. Γιατί μπορεί να έχουν ακουστεί και να έχουν γραφεί πολλά, αλλά κάτι επίσημο αυτή την στιγμή δεν υπάρχει.

Οι προπονήσεις θα γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση εκτός από κάποιες ημέρες που θα υπάρχουν και τα ανάλογα ρεπό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here