Τα Μετέωρα επικράτησαν του Καστρακίου με σκορ 4-2

0
129

Σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλη Καρακίτσιος” για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας τα Μετέωρα νίκησαν το Καστράκι με 4-2 στο Καλαμπακιώτικο ντέρμπι.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό σε όλη του την διάρκεια, είχε αρκετές φάσεις και φυσικά 6 τέρματα και όλη αυτή η εικόνα ικανοποίησε τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου.

Τα Μετέωρα ήταν ανώτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν σκορ από την αρχή και γενικά έφτασαν δίκαια στη νίκη, ενθουσιάζοντας μάλιστα σε αρκετά σημεία του αγώνα τους φιλάθλους τους.

Το Καστράκι προσπάθησε αρκετά, μείωσε στο ημίχρονο σε 2-1, αλλά γενικά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Η τεχνική του ηγεσία έκανε αρκετές εσωτερικές αλλαγές προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα του αγώνα.

Έτσι τα Μετέωρα συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο με 4 στα 4 καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνίστηκαν αφού είχαν το ρεπό τους.

Το φιλμ του αγώνα

5′ Πλασέ του Θ. Γερεντέ από καλή θέση, απομάκρυνε πάνω από την γραμμή της εστίας του ο Μπαρμπαρούσης.

6′ Ο Θ. Γερεντές ξέφυγε από την άμυνα του Καστρακίου, πέρασε και τον Καλούδη κι από πλάγια θέση έκανε το 1-0.

9′ Ο Β. Αλμπάνης βρήκε τον Μπαούτη, αυτός σούταρε, αλλά ο Γκουλιώνης απόκρουσε.

19′ Ο Νταλούκας έκανε μία εντυπωσιακή προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε μόλις άουτ.

27′ Φάουλ του Κοτσιλιάνου, κεφαλιά του Καραμούζη, ο Παπαδόπουλος από κοντά δεν πρόλαβε την μπάλα.

29′ Ο Β. Αλμπάνης πέρασε και τον Γκουλιώνη, αλλά ο Γ. Γερεντές πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ.

31′ Ο Κιτσόπουλος από πλάγια έκανε την προσπάθεια και το σουτ, αλλά ο Καλούδης απόκρουσε.

38′ Ο Κιτσόπουλος βρήκε τον Θ. Γερεντέ αφύλαχτο κι αυτός με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0.

41′ Ο Β. Αλμπάνης αφού πέρασε τον Γκουλιώνη, στην συνέχεια ανατράπηκε από τον Γ. Γερεντέ και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπαούτης εύστοχα και μείωσε σε 2-1.

52′ Φάουλ του Μπαρμπαρούση, ο Σ. Αλμπάνης με το κεφάλι έστρωσε για τον Μπαούτη του οποίου το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ.

53′ Κόρνερ του Κοτσιλιάνου, ο Κιτσόπουλος έστρωσε στον Φορτούνη ο οποίος με σουτ και πάρα την προσπάθεια του Καλούδη σημείωσε το 3-1.

77′ Ο Κοτσιλιάνος κέρδισε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του Καστρακίου κι ανατράπηκε από τον Γρηγορίου με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Φορτούνης ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1.

82′ Ο Μπαούτης βρήκε τον Αλμπάνη κι αυτός με προβολή από κοντά πρόλαβε τον Γκουλιώνη και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτητής ήταν ο Πέτσας με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Τζάνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ (Ν. Αγγελάκης): Γκουλιώνης, Γ. Γερεντές (89′ Τσιαμάντας), Ασημάκης, Λαμπαδάριος (79′ Γκόβαρης), Φορτούνης, Θ. Γερεντές (65′ Βάλλας), Καραμούζης, Κιτσόπουλος, Κοτσιλιάνος (79′ Μπουτίνας), Παπαδόπουλος (89′ Δ. Ράτζας), Νταλούκας.

ΚΑΣΤΡΑΚΙ (Θ. Καραγιάννης-Λ. Σακελλαρίδης): Καλούδης, Κοτόρι (60′ Γρηγορίου), Γιάννης, Τσιαντούλας, Α. Μπαλογιάννης (46′ Μπαρμπαρούσης), Α. Αλμπάνης, Β. Αλμπάνης (89′ Κρίτσας), Σαμούτης, Σ. Αλμπάνης (83′ Α. Μπαλογιάννης), Μπαούτης, Μπλούτσος (60′ Σινάι).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here