Τα Μετέωρα με το βλέμμα στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος

0
76

Τα Μετέωρα νίκησαν με 2-0 το Καστράκι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, έκαναν το 3 στα 3 και πλέον στοχεύουν στα επόμενα παιχνίδια.

Το ερχόμενο Σάββατο που θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους καθώς θ’ αντιμετωπίσουν την Αγία Μονή.

Και στην 2η αγωνιστική υπήρχε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά οι Παραληθαίοι δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα οπότε θεωρείται ως μη γενόμενο.

Τα Μετέωρα στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσεις ως τώρα στο πρωτάθλημα νίκησαν 1-0 και 2-0 την Λυγαριά και το Καστράκι αντίστοιχα εκτός έδρας.

Οι εμφανίσεις τους δεν ήταν και ιδιαίτερα καλές, αλλά όταν συνοδεύονται με την κατάκτηση των βαθμών, υπάρχει εν μέρη ικανοποίηση.

Σίγουρα όμως η Καλαμπακιώτικη ομάδα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να τη δουν τόσο οι διοικούντες όσο και οι φίλαθλοι με τον τρόπο που οραματίζονται.

Τόσο ο Χρήστος Αυγέρος όσο και το τεχνικό επιτελείο έχουν τεράστια όρεξη για δουλειά, έχουν επισημάνει το τι πρέπει να διορθωθεί και δουλεύουν πάνω σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη όπως και η χρονιά ειδικά αν καταφέρουν να πάνε στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here