Τα Μετέωρα ξεκίνησαν από εκεί που είχαν μείνει

0
109

Τα Μετέωρα ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση νίκησαν με 4-0 την ΑΕΤ το Σάββατο το απόγευμα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ουσιαστικά η Καλαμπακιώτικη ομάδα ξεκίνησε από εκεί που είχε μείνει πριν την διακοπή του πρωταθλήματος όταν στο τελευταίο της παιχνίδι είχε νικήσει εκτός έδρας τότε την Κρύα Βρύση με 4-2.

Τα Μετέωρα και πάλι έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο κι επιτίθονταν τόσο από τον άξονα όσο κι από τα πλάγια καθώς ειδικά ο Νταλούκας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ασταμάτητος κάνοντας πολλές πλαγιοκοπήσεις.

Σε μεγάλη μέρα ήταν και ο Σταύρος Αλμπάνης ο οποίος φέτος με την αναμφισβήτητη ποιότητά του δίνει άλλο τόνο στην επιθετική γραμμή των Μετεώρων. Στο παιχνίδι με την ΑΕΤ πέτυχε τρία τέρματα το ένα καλύτερο από τ’ άλλο με το κερασάκι στην τούρτα να είναι το τρίτο του τέρμα το οποίο το σημείωσε με λόμπα από 30-35 μέτρα περίπου. Με τα τρία αυτά τέρματα που σημείωσε έφτασε τα 7 και είναι στους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα όπως αναφέραμε και παραπάνω ο Βασίλης Νταλούκας γι’ ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εντυπωσιακός, ασταμάτητος κι έκανε και πάλι την διαφορά δείχνοντας ότι φέτος είναι η χρονιά του.

Επίσης στο παιχνίδι με την ΑΕΤ είχαμε και την επανεμφάνιση του Σάκη Μόκα, ενός ποδοσφαιριστή που όταν αποκτήσει την αγωνιστική ετοιμότητα που απαιτείται τότε είναι σίγουρο πως θα προσφέρει αρκετά πράγματα, πάντως και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ήταν αρκετά καλός.

Τέλος να προσθέσουμε ότι ο Λευτέρης Μπαούτης σκόραρε επίσης για ένα ακόμη παιχνίδι δείχνοντας είναι σταθερός και στον τομέα αυτό. Ενώ και η απόδοση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών κυμάνθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα.

Γενικά τα Μετέωρα φέτος παρουσιάζουν αρκετά πράγματα στο παιχνίδι τους που δεν φαίνονταν στην αρχή της σεζόν και το γεγονός είναι ότι αγωνιστικά βρίσκονται σε μία σταδιακή βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here