Τα παραλειπόμενα του αγώνα Μετέωρα-Αλμυρός

0
155
  • Εντάξει το παιχνίδι Μετέωρα-Αλμυρός κι όπως εξελίχθηκε ήταν από αυτά που χαρακτηρίζονται ότι “σπάνε καρδιές”. Ήταν από αυτά που δείχνουν γιατί το ποδόσφαιρο θεωρείται ο βασιληάς των σπορ.
  • Η ροή όμως του αγώνα, αλλά και όλη η χρονιά έδειχνε ότι έπρεπε έτσι να γίνει. Με γκολ στις καθυστερήσεις κι από τον μοιραίο παίκτη τόσο στο σημερινό παιχνίδι όσο και σε προηγούμενα. Τον Παναγιώτη Πολυζόπουλο ο οποίος στο σημερινό παιχνίδι ήταν μια ομάδα μόνος του στην κυριολεξία.
  • Μαζί με τον παρατηρητή του παιχνιδιού ήταν και ο παλαιός ποδοσφαιριστής του Πυρσού, μέλος της ΕΠΣ Γρεβενών και Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Μπουρέλας ο οποίος είχε προβλέψει από το πρώτο κιόλας ημίχρονο ότι τα Μετέωρα θα κέρδιζαν 1-0 με γκολ του Πολυζόπουλου.
  • Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν το γκολ ήταν απερίγραπτοι, ήταν η λύτρωση, ήταν ένα ξέσπασμα που όλοι το περίμεναν στο στρατόπεδο της ομάδας. Αρκετοί από τους παίκτες όσο και τους διοικούντες δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
  • Τα Μετέωρα έχουν περάσει απίστευτα πράγματα φέτος, έχουν χάσει δικά τους παιχνίδια, δεν έχουν κερδίσει σε ματς που ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους, αλλά παρόλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της παραμονής. Αυτό κάτι δείχνει. Ίσως είναι αυτό που έχει πει ο Πάουλο Κοέλιο ότι “όταν θέλεις κάτι όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να το πετύχεις”.
  • Γενικά ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που τα έχει όλα για τα Μετέωρα. Την ερχόμενη Τετάρτη ακολουθεί το ματς κυπέλλου με τον Διγενή στο Νεοχώρι, ενώ μέχρι το τέλος θα δώσουν και τα άλλα τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα.
  • Σήμερα πάντως ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι ήταν πολύ περισσότερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η καμπάνια που έκανε η διοίκηση των Μετεώρων, αλλά και η κρισιμότητα του παιχνιδιού έφερε πολλούς φιλάθλους και πολλούς από αυτούς η προσπάθεια της ομάδας του κέρδισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here