Τα σενάρια για την τύχη των Μετεώρων στην Γ’ Εθνική

0
146

Σίγουρα το να αναφερόμαστε σε σενάρια που αφορούν το ποδόσφαιρο ίσως να είναι άκαιρο αυτή τη στιγμή που είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος στην κυριολεξία.

Όμως από την άλλη πλευρά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι ότι θα βγούμε νικητές κι από αυτή την ιστορία με τον κορωνοϊό όπως και με τόσα άλλα δεινά που έχουν φέρει την πατρίδα μας, αλλά κι εμάς σε δύσκολη θέση τα τελευταία χρόνια.

Και τελικά η ρουτίνα θα πρέπει να γίνει το αγαπημένο μας πράγμα κι όχι να γκρινιάζουμε γιατί μένουν όλα τα ίδια στην καθημερινότητά μας. Τώρα όμως η καινούργια πραγματικότητα και καθημερινότητα (σε κατ’ οίκον περιορισμό για όλους) μας τρομάζει.

Επιστρέφοντας στην ομάδα των Μετεώρων που την περασμένη Κυριακή πέτυχε μία από τις πλέον παλληκαρίσιες νίκες όχι μόνο για φέτος, αλλά της ιστορίας της, έδειχνε πλέον ότι ήταν αποφασισμένη για να κάνει αυτά που έπρεπε για να μείνει στην κατηγορία.

Και βέβαια η αντίδρασή της θα ήταν διαφορετική στον αγώνα κυπέλλου αν ήξερε πως αύριο δεν θα αγωνιστεί τελικά, ίσως και η διάταξη που θα ακολουθούσε ο προπονητής της να ήταν διαφορετική.

Για την ώρα όμως όπως και σε όλες τις ομάδες οι προπονήσεις των Μετεώρων σταμάτησαν. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή τους, Νίκο Μανούρα μας είπε πως έχουν δοθεί οδηγίες στους ποδοσφαιριστές ώστε να γυμνάζονται από μόνοι τους αυτό το διάστημα μέχρι να αρχίσουν -αν αρχίσουν- και πάλι τα πρωταθλήματα. Επίσης ο κόουτς των Μετεώρων μας είπε πως ακόμη και στην καλύτερη περίπτωση να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα στο τέλος Μαρτίου θα χρειαστεί πρώτα ένα διάστημα 15 ημερών για να μπορούν οι ομάδες να αγωνιστούν και πάλι.

Από εκεί και πέρα η διοργανώτρια αρχή της Γ’ Εθνικής θα κληθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Ακόμα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αναγκαστικά θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, ενώ πρέπει να γίνουν και τα μπαράζ ανόδου για την Φούτμπολ Λιγκ.

Από εκεί και πέρα αν δεν ξεκινήσει ποτέ ξανά το πρωτάθλημα -που κι αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο- τότε ίσως θα πρέπει να αλλάξει ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν ή να μην υποβιβασθεί καμία, να ανεβούν όλες στην Φούτμπολ Λιγκ αν είναι εφικτό ή να μην ανεβεί καμία, ενώ θα πρέπει να τεθούν υπόψη και τα τοπικά πρωταθλήματα που έχουν αρκετές αγωνιστικές ακόμη. Όλο αυτό αν το σκεφτεί κανείς ούτε με μαθηματικές πράξεις δεν θα λυθεί.

Βέβαια όλα αυτά θα εξεταστούν όταν με το καλό αντιμετωπιστεί με επιτυχία η όλη αυτή κατάσταση με τον κορωνοϊό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here