Τελευταία συγκέντρωση στα Μετέωρα στο King Cafe

0
151

Τα Μετέωρα μετά την τελευταία τους προπόνηση σήμερα το απόγευμα έκαναν και την τελευταία τους μαζική συγκέντρωση στο King Cafe στην Διάβα του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο ποδοσφαιριστής τους Βαγγέλης Κωστής.

Η διοίκηση των Μετεώρων πήγε όλους τους παίκτες για καφέ κάνοντας έτσι την τελευταία επίσημη συγκέντρωση καθώς από αύριο σταματάνε και οι προπονήσεις καθώς ο νομός Τρικάλων βρίσκεται στην κόκκινη περιοχή κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται υπό καθεστώς lockdown.

Γενικά όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας είναι προβληματισμένοι αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε, διακόπηκαν και οι προπονήσεις και όλοι αναρωτιούνται αν θα ξεκινήσει και πως το πρωτάθλημα και πάλι με τις γνώμες να καταλήγουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο.

Και φυσικά όλοι αναφέρονταν στο γεγονός πως στα γήπεδα τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο στα μέσα μεταφοράς με τις εικόνες από τα μεγάλα αστικά κέντρα να δείχνουν τον κόσμο στριμωγμένο.

Σίγουρα η επόμενη μέρα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δείχνει δύσκολη και όλοι μπαίνουν σε μία κατάσταση αναμονής όπως ακριβώς όταν είχε γίνει το γενικό lockdown τον περασμένο Μάρτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here