Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε SL2, FL και Αυγενάκη

0
7

Τηλεδιάσκεψη με φόντο την αναδιάρθρωση θα γίνει την Πέμπτη (3/6) ανάμεσα στον Λευτέρη Αυγενάκη και τις ομάδες της Super League 2 και Football League.

Γεμάτη θα είναι η αυριανή ημέρα για την Super League 2-Football League. Πριν το ΔΣ της Ένωσης, κλείστηκε και θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη όλων των ομάδων -SL2,FL- με τον Λευτέρη Αυγενάκη στις 11:00.

Στο «ραντεβού» του υφυπουργού Αθλητισμού με τους «32» της Ένωσης, παρουσία και του προέδρου Λεωνίδα Λεουτσάκου θα συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Ο Αυγενάκης θα αναλύσει το σκεπτικό του εν όψει και του νομοσχεδίου που θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες και θα γίνει κουβέντα με τους άμεσα εμπλεκόμενους για να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα γίνει και ποια μορφή θα έχουν τα πρωταθλήματα τη νέα σεζόν.

Αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη με τον Αυγενάκη, θα ακολουθήσει ακόμα μια με τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Εκεί θα αναλυθεί το πλάνο της SL για τις ομάδες Β που φέρονται να ετοιμάζονται το τελευταίο διάστημα.

Παρουσία όλων των ομάδων θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες του νέου εγχείρηματος και άπαντες θα μιλήσουν ανοιχτά. Τόσο για τα θετικά όσο και για τα αρνητικά, καθώς το θέμα με τις ομάδες Β δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here