Την Δευτέρα οι αποφάσεις σε SL και FL

0
17

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε σήμερα ο  ο πρόεδρος της ένωσης SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος, σχετικά με τις εξελίξεις στις δύο κατηγορίες και μετέφερε την σημερινή συζήτηση που προηγήθηκε στην τηλεδιάσκεψη της ένωσης.

Η επταμελής επιτροπή της ένωσης αποφάσισε όπως την ερχόμενη Δευτέρα στις 14.00 να πραγματοποιηθεί Δ.Σ. μέσα από το οποίο θα κληθούν οι ομάδες να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την συνέχεια των πρωταθλημάτων. Ουσιαστικά θα δοθούν οι κατευθύνσεις για το άμεσο μέλλον.

Όπως τόνισε ο κ. Λεουτσάκος «στην κυριολεξία δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε αύριο! Εάν τελικά οι ομάδες αποφασίσουν την επανέναρξη των προπονήσεων τότε θα καταθέσουμε αίτημα στον κ. Αυγενάκη για την σχετική άδεια. Μεταξύ και άλλων θεμάτων θα είναι προς συζήτηση η αδειοδότηση των ομάδων και διάφορα οικονομικής φύσεως ζητήματα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ξαναδούμε γεμάτα τα γήπεδα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στις συνθήκες τις οποίες ζούμε.

Οι ομάδες μπορεί να θέλουν και να είναι έτοιμες να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά ποιος θα το εξασφαλίσει όλο αυτό; Είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι αποφασίσουν οι ομάδες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here