Την δουλειά τους… τα Μετέωρα

0
94

Η προετοιμασία των Μετεώρων συνεχίζεται κανονικά με αμείωτους ρυθμούς με το Νίκο Μανούρα και τον προπονητή των τερματοφυλάκων Χάρη Μηνόγιαννη να ανεβάζουν τους ρυθμούς των προπονήσεων, άλλωστε η δουλειά που γίνεται τώρα θα φανεί στη συνέχεια στο πρωτάθλημα και όταν εντέλει ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Τα Μετέωρα ήδη έχουν μπει στον ρυθμό των φιλικών αναμετρήσεων από την προηγούμενη εβδομάδα. Αφού το φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν πραγματοποιήθηκε τα Μετέωρα αγωνίστηκαν σε τουρνουά 45 λεπτών με την Κρύα Βρύση και το Καστράκι. Ενώ νέο τουρνουά έδωσαν και την περασμένη Τετάρτη και πάλι με παιχνίδια 45 λεπτών απέναντι στο Καστράκι και την Δήμητρα/Απόλλωνα.

Όπως ανεβαίνουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις έτσι θ’ ανεβεί και ο συντελεστής δυσκολίας των φιλικών παιχνιδιών καθώς στο επόμενο φιλικό παιχνίδι θ’ αντιμετωπίσουν την Φήκη στο πρώτο φιλικό με ομάδα της ίδιας κατηγορίας.

Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” και θα ξεκινήσει στις 17.30.

Τα Μετέωρα πέρα από τα φιλικά ματς συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία περιμένοντας πλέον το πρόγραμμα των αγώνων ώστε να μπουν στην τελική ευθεία για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος που αν δεν αλλάξει κάτι θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τώρα το μέτωπο των τραυματιών ο Φωτίκας από την Δευτέρα αναμένεται να μπει και πάλι στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ο Σακελλαρίδης θα είναι έτοιμος σε περίπου 10 μέρες, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν και την ολοκλήρωση των εξετάσεων για τον Δημήτρη Ψύρρα που τραυματίστηκε στο φιλικό με την Δήμητρα/Απόλλωνα με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν κάκωση στο γόνατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here