Την ερχόμενη Κυριακή το επόμενο φιλικό για τα Μετέωρα

0
157

Τα Μετέωρα συνεχίζουν την προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις στα βοηθητικά του Δημοτικού Σταδίου “Βασίλης Καρακίτσιος”.

Σίγουρα η παρατεταμένη προετοιμασία δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά από τη στιγμή που το πρωτάθλημα αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου δεν έχουν παρά να δουλέψουν ακόμη περισσότερο ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τον φετινό μαραθώνιο.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τα Μετέωρα θα είναι την ερχόμενη Κυριακή στις 16.30 με τον Ατρόμητο Παλαμά στο Στάδιο Καλαμπάκας. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα και οι δύο ομάδες αν και το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν κλείσει φιλικά παιχνίδια, αυτά τελικά αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας, έτσι ούτε τα Μετέωρα αγωνίστηκαν με την Δήμητρα/Απόλλων ούτε ο Ατρόμητος Παλαμά με την ΑΕ Καρίτσας.

Ο Ατρόμητος Παλαμά που πέρυσι έκανε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διατήρησε στον πάγκο του τον Τάκη Παραφέστα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενισχύθηκε σημαντικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα για τα Μετέωρα υπάρχει ένα ακόμη φιλικό στο πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων, αυτό με την ΑΕ Καρίτσας που θα γίνει μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here