Την Κυριακή η Βασιλική απέναντι στο Ροπωτό στο ματς της χρονιάς

0
70

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η 18η και τελευταία αγωνιστική του β’ ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας κατά την οποία ο Κεραυνός Βασιλικής θ’ αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Κεραυνό Ροπωτού.

Φυσικά κανείς δεν θα περίμενε στην αρχή του πρωταθλήματος ότι αυτό το παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική θα δώσει το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου για την Α’ Ερασιτεχνική.

Κι όμως έτσι καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς αλλά μία από τις δύο θα χαμογελάει στο τέλος του αγώνα καθώς ο δεύτερος Κεφαλοβρυσιακός που έχει 40 ήδη έχει πάρει την άνοδο αφού θα πάρει άνευ αγώνα τους βαθμούς του τελευταίου του αγώνα με το Διαλεκτό.

Η Βασιλική απέναντι στην Χρυσομηλιά πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 την περασμένη αγωνιστική και πλέον την Κυριακή απέναντι στο Ροπωτό θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και μαζί πανηγυρικά την άνοδο για την Α’ Ερασιτεχνική. Βέβαια την ευνοεί και η ισοπαλία αφού το μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε τελειώσει ισόπαλο με σκορ 1-1 και στα τέρματα υπερτερεί.

Η ομάδα του Ροπωτού από την άλλη πλευρά από την στιγμή που δεν την ευνοεί η ισοπαλία θέλει τη νίκη για να πάρει αυτή την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου όπως αναφέραμε και παραπάνω οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here