Τι έχουν κάνει τα Μετέωρα όταν αλλάζουν προπονητές

0
24

Τα Μετέωρα άλλαξαν προπονητή αφού στο παιγνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης θα έχουν στον πάγκο τους πιθανότατα τον βοηθό του μέχρι πρότινος προπονητή τους, του Σπύρου Ευαγγέλου, τον Νίκο Μανούρα.

Έχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε όταν άλλαζαν προπονητή τι αποτελέσματα έφερναν.

2017-18: Στο πρώτο παιγνίδι του Γιώργου Βακουφτσή στον πάγκο τους όταν είχε διαδεχθεί τον Θεόδωρο Καραγιάννη είχαν νικήσει 3-0 την Κρύα Βρύση.

2015-16: Αμέσως μετά την αποχώρηση του Βασίλη Γκούμπλια και με τον Χρήστο Αυγέρο στον πάγκο τους τα Μετέωρα είχαν νικήσει το Δενδροχώρι 2-0 εκτός έδρας.

2010-11: Όταν αποχώρησε ο Βασίλης Γκούμπλιας για δύο παιγνίδια στον πάγκο των Μετεώρων ήταν το δίδυμο Χρήστος Αντωνίου-Γιώργος Παπανικολάου όπου τα Μετέωρα έφεραν 0-0 εκτός έδρας με τον Πυργετό και νίκησαν εντός έδρας 1-0 το Μουζάκι. Με τον Γιώργο Σκαρτάδο στο πρώτο παιγνίδι στον πάγκο τους είχαν ηττηθεί 1-0 εκτός έδρας από την Ένωση Σπερχειάδας-Μακρακώμης.

2002-03: Όταν είχε αποχωρήσει ο Χρήστος Ανδρεούδης τα Μετέωρα αγωνίστηκαν με τον βοηθό του τότε Γιώργο Ράτζα και νίκησαν με 3-0 τον ΑΟ Σελλάνων. Αντίθετα στο ντεμπούτο του Ζόραν Μπάμποβιτς είχαν φέρει εκτός έδρας 0-0 με τον Ρήγα Φεραίο.

2000-01: Όταν είχε αποχωρήσει ο Τάκης Ρούσσας, τα Μετέωρα με τον Χρήστο Σακελλαρίου στον πάγκο τους είχαν φέρει 1-1 εκτός έδρας με την ΑΕΤ.

1999-00: Όταν είχε αποχωρήσει ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης, τα Μετέωρα με τον Χρήστο Ιακωβάκη στο πρώτο του παιγνίδι εκείνη τη σεζόν είχαν νικήσει την Χρυσαυγή 3-2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here