Τι λέει ο πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ για την αναστολή των πρωταθλημάτων

0
21

Ο Παναγιώτης Δημητρίου είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και πριν λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “ΦΩΣ των ΣΠΟΡ”.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων και πρόεδρος της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αθηνών, μίλησε για την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας. Αναφερόμενος στο μέλλον της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και των τοπικών πρωταθλημάτων, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

“Σε περίπτωση που μετά το Πάσχα έχουμε λήξη του συναγερμού, μας δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στον Μάιο και στον Ιούνιο.

Τόσο για τα πρωταθλήματα της Αθήνας, όσο και για τη Γ’ Εθνική οι δύο μήνες είναι αρκετοί ώστε να πέσει η αυλαία σε όλα μας τα πρωταθλήματα.

Αν χρειαστεί μάλιστα, ίσως ορίσουμε και κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτες), εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Βέβαια μετά το Πάσχα πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα και θα περιμένουμε τότε με αγωνία τις εξαγγελίες τόσο της κυβέρνησης όσο και του υπουργείου Υγείας.

Η Γ’ Εθνική θέλει τρεις αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία και στη συνέχεια οι οκτώ πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων ο καθένας και θα δώσουν διπλούς αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

Οι δύο πρώτοι από κάθε γκρουπ (συνολικά τέσσερις ομάδες) θα σφραγίσουν το εισιτήριο της ανόδου για τη Φούτμπολ Λιγκ.

Αν η αναστολή της αγωνιστικής δράσης συνεχιστεί και μετά το Πάσχα, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα!

Σε μία τέτοια περίπτωση η Ομοσπονδία θα είναι αυτή που θα πάρει μία απόφαση για όλα τα πρωταθλήματα, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here