Τον Μάιο θα παρθούν οι αποφάσεις για Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα

0
50

Σε σημερινή επικοινωνία που είχαμε με τον συνάδελφο Δημήτρη Θεοδώρου που κάνει το ρεπορτάζ της Γ’ Εθνικής στην “Ώρα των Σπορ” μας είπε ότι τον Μάιο θα παρθούν πιθανότατα οι αποφάσεις για την Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα μας δήλωσε ότι μόλις χθες μίλησε με τον πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου ο οποίος ανέφερε πως για την ώρα δεν είναι τίποτα σίγουρο κι αυτό που προέχει είναι να αντιμετωπιστεί ο κορωναϊός.

Από εκεί και πέρα προέβλεψε ότι σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την ΕΠΟ οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν τον Μάιο αν δοθεί το πράσινο φως από τους επιστήμονες και την κυβέρνηση.

Αίσθησή μας είναι ότι το όλο θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο ακόμα κι αν αποφασιστεί να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Σε διαφορετική περίπτωση ή θα πρέπει να ακυρωθεί όλη η χρονιά ή θα πρέπει να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι τη στιγμή που διακόπηκε κάθε πρωτάθλημα. Στα τοπικά όμως τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμη. Για παράδειγμα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ απομένουν 10 αγωνιστικές ακόμη.

Βέβαια σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι αυτή η χρονιά είναι και χρονιά εκλογών στην ΕΠΟ και ίσως να παίξει κι αυτό ρόλο σε διάφορες αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν.

Εν κατακλείδι για την ώρα δεν υπάρχει φως στο ορίζοντα για το τι θα γίνει με Γ’ ΕΘνική και τοπικά πρωταθλήματα οπότε ότι και να λέγεται δεν μπορεί να στηριχθεί πουθενά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here