Το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο

0
11

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα είχε την Τετάρτη το πρωί ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος.

Οι διοικούντες το ιστορικό σωματείο, ευχήθηκαν στον νέο Δήμαρχο να έχει καλή επιτυχία στο έργο του, του πρόσφεραν ένα λεύκωμα της ομάδος και εν συνεχεία συζήτησαν θέματα καλής συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα αναφορικά με το σωματείο και τα τμήματα υποδομής και θέματα που έχουν να κάνουν με εργασίες στο στάδιο  Καλαμπάκας, όπως η αποκατάσταση των προβλημάτων που υπάρχουν στις κερκίδες του γηπέδου, αλλά και στο εσωτερικό των αποδυτηρίων το οποίο μπάζει νερά τον χειμώνα και έχουν σαπίσει οι γυψοσανίδες σε σημείο της οροφής.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τους παράγοντες των Μετεώρων για την επίσκεψή τους και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα, σε ό,τι αυτή χρειαστεί αφού όπως είπε, όλη η Καλαμπάκα αγαπά την ομάδα και θέλει να τη βλέπει να φέρνει επιτυχίες. Επίσης εξέφρασε την ευχή του το σωματείο να καταφέρει να παραμείνει στην Γ Εθνική, διότι αυτό είναι καλό για όλη την περιοχή και το Δήμο.

Η στήριξη εκ μέρους του είναι δεδομένη και η συνεργασία για την προώθηση του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας είναι δεδομένη.

Στην συνάντηση παρέστει και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Κυριακούλης ο οποίος άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τα όσα είχαν να πουν οι διοικούντες την ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here