Το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Μετεώρων και η ίδια σειρά των σκόρερ

0
30

Τα Μετέωρα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορία ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησαν το Δενδροχώρι στο Στάδιο Καλαμπάκας το περασμένο Σάββατο.

Τα Μετέωρα που την πρώτη αγωνιστική πήραν νίκη και βαθμούς χωρίς αγώνα συνέχισαν με δύο νίκες που πέτυχαν με τέσσερα τέρματα στην κάθε μία.

Πέρασαν με νίκη από την Πηγή με 4-0 και νίκησαν το Δενδροχώρι με 4-0 στην έδρα τους όπως αναφέρουμε και παραπάνω.

Η νίκη απέναντι στο Δενδροχώρι με τον τρόπο που ήρθε προκάλεσε αίσθηση δεδομένου ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα και μέχρι τώρα τόσο στα φιλικά όσο και στο πρωτάθλημα είχε πολύ καλά αποτελέσματα.

Η νέα έκδοση των Μετεώρων αφήνει από την αρχή πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Χρήστος Αυγέρος που ήρθε μεσούσης της προετοιμασίας δούλεψε αρκετά την ομάδα, ήταν γνώστης των νεαρών παικτών που αμέσως προσπάθησε να τους αξιοποιήσει όπως τον Θώμο, τον Ζησόπουλο, τον Σωτήρη Ράτζα, αλλά και τα άλλα παιδιά.

Κι επίσης όπως παρατηρείται θέλει να δημιουργήσει πάνω από 11 παίκτες που να θεωρούνται βασικοί και να έρχονται πολλές φορές από τον πάγκο και να κάνουν την διαφορά. Για παράδειγμα ο Ηρακλής Τσιακμάκης και στα δύο ματς έπαιξε ύστερα από αλλαγή και σημείωσε τρία τέρματα συνολικά.

Οι σκόρερ των δύο αυτών αγώνων για τα Μετέωρα ήταν οι ίδιοι και μάλιστα με την ίδια σειρά. Τόσο στο παιχνίδι με την Πηγή όσο και με το Δενδροχώρι το 1-0 έγινε από τον Παπαευθυμίου και το 2-0 από τον Ψαθογιαννάκης. Ο Τσιακμάκης τόσο με την Πηγή όσο και με το Δενδροχώρι πέτυχε τα τέταρτα τέρματα με την διαφορά ότι στο δεύτερο παιχνίδι πέτυχε και το τρίτο. Ο μόνος που άλλαξε ήταν ο Νικλητσιώτης που πέτυχε το 3ο τέρμα με την Πηγή, ενώ στον αγώνα με το Δενδροχώρι δεν σκόραρε.

Τα δείγματα λοιπόν των Μετεώρων μέχρι τώρα είναι θετικά κι από εδώ και πέρα ο στόχος τους θα είναι η διάρκεια της καλής απόδοσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here